Topó Hungarock Trupp

A Topó Neurock Társulat elhallgatásával nem szűnt meg a közönség szeretete, sőt már egy újabb generáció hallgatta agyonmásolt, rossz minőségű kazettákon a régi koncertfelvételeket. Ezért több év hallgatás után IVÁNKA CSABA kísérletet tett az újrakezdésre, s Nemessányi László lehetetlent nem ismerő szeretetteljes önzetlen segítségével, és néhány zenész barátjával 1994-ben megalakította a TOPÓ HUNGAROCK TRUPP nevű új együttest. 

Ezúttal az "öreg profik" mellett, olyan fiatal zenészek is csatlakoztak hozzá, akik korábban közönségként vettek részt a Topó-koncerteken. Az új együttes tagjai voltak:  

  •          NEMESSÁNYI LÁSZLÓ, zenekarvezető - basszusgitár - vokál, 
  •          RUDNAI PÉTER, a király - dob, 
  •          TÖRŐCSIK GÉZA, zenei vezető, billentyűs hangszerek - vokál, 
  •          HOLLÓKŐI LAJOS, népi fúvós hangszerek, 
  •          NAGY ÁDÁM, a kisgyerek, gitár 
  •          IVÁNKA CSABA színművész, a zenekar művészeti vezetője, zeneszerző-szövegíró-énekes 

A Topó Hungarock Trupp műsorában a régi dalok - IVÁNKA CSABA és LAKATOS BÉTOVEN DEZSŐ szerzeményei mellett, felhangzott néhány új dal is, és beindult a régóta tervezett TOPÓ NÉPI TURBÓ, amely különleges, új színnel gazdagította az együttest.

Az újraindulással egy időben a zenekar egy - akkor Magyarországon feltétlenül, de még világviszonylatban is ritkaságszámba menő - új CD-t jelentetett meg az Automex Kft. és a Kerorg Kft. támogatásával, a VTCD Videoton Kft. kiadásában, amely a hagyományosan lehallgatható hanganyag mellett, egy számítógépen futtatható programot is tartalmaz, képanyaggal, trükkökkel és sok-sok meglepetéssel. - Külön köszönet illeti Klima Dénest, aki a lemez létrehozását lehetővé tette.

A fontosabb koncertek helyszínei voltak több alkalommal az Almássy téri Szabadidőközpont, a Petőfi Csarnok sörkertje, és az Orczy - kert. A zenekar utolsó fellépése, Ivánka Csaba búcsúkoncertje 1996. május 23-án, a Szilfa utcai Ferences Házban volt…. A Topó Neurock Társulat és a Topó Hungarock Trupp emlékét az 1994. december 29-én, az Almássy téri koncerten készült rádiófelvétel, és Az ördög nem alszik címmel megjelent CD-ROM lemez őrzi.

TOPÓ NEUROCK TÁRSULAT /1982-92/